Zet uw verenigingsactiviteit Beekdaelen op de kaart? (03-05-2017)

Vraag dan subsidie aan via de ONS-gemeenten!

Heeft u of uw vereniging een leuk idee voor een activiteit om de samenhang voor de toekomstige gemeente Beekdaelen te versterken?  Organiseert u bijvoorbeeld binnenkort een voetbaltoernooi voor alle clubs in de drie gemeenten, een wandeltocht door de drie gemeenten of een gezamenlijk toneelstuk door de toneelverenigingen in het ONS-gebied?

Meld uw activiteit dan aan bij de gemeente Onderbanken, Nuth of Schinnen. Voldoet uw aanvraag aan de gestelde voorwaarden, ondersteunen de gemeenten uw initiatief met een financiële bijdrage. Op die manier willen de ONS-gemeenten samen met de inwoners de sociale samenhang tussen inwoners, bedrijven en instellingen versterken en samenwerken aan één Beekdaelen.

Via www.beekdaelen.nl en de facebookpagina van de toekomstige gemeente Beekdaelen houden wij u regelmatig op de hoogte over de subsidiemogelijkheid en de aangevraagde activiteiten. Op de website vindt u ook de regeling zelf. U kunt uw activiteit aanmelden vanaf 1 mei 2017 tot en met 31 december 2018.