Duurzaamheid campagne en Zonnepanelenproject gemeente Nuth (04-06-2018)

Dit item is verlopen op 16-07-2018.

De gemeente Nuth heeft eind vorig jaar besloten om deel te nemen aan het Zonnepanelenproject Parkstad en dit project als dusdanig ook in de gemeente Nuth uit te voeren.

De voorbereidingen worden op dit moment getroffen. Onder meer een formalisatie met de provider, de website en andere informatievoorziening worden op korte termijn hierop aangepast. Het streven hierbij is om per 1 juli operationeel te zijn.

Dit betekent dat men binnen de gemeente Nuth straks twee keuzes heeft. 

  1. Deelnemen aan een reeds bestaand project waarbij niet alleen zonnepanelen maar ook andere voorzieningen aan de orde kunnen komen, al of niet aangebracht door lokale ondernemers, al of niet gebruikmakend van een onafhankelijk advies door de gemeente en mogelijk gebruikmakend van de provinciale duurzaamheidslening. Hiervoor kunt u de gemeente al benaderen en zij zullen u hierin adviseren en begeleiden.
  2. Of het uitsluitend toepassen van zonnepanelen, via één provider en gebruikmakend van een gemeentelijke lening. Het is nog niet mogelijk om een offerte aan te vragen binnen dit project, als inwoner van Nuth. Ook dit wordt op korte termijn mogelijk en de gemeente Nuth zal u hierover informeren.

Geïnteresseerden voor (een van) beide projecten kunnen contact opnemen met het Infopunt ONS duurzaam Nuth aan de Markt in Nuth of u stuurt een E-mail naar info@duurzaamNuth.nl

Wij zullen dan contact met u opnemen en een afspraak met u maken of u alvast registreren voor uitsluitend het Zonnepanelenproject.

Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar via het algemene nummer van de gemeente Nuth 14-045.

Team Infopunt Ons Duurzaam Nuth

Gemeente Nuth